Over mij

Over Jesse

Sport neemt in mijn leven een heel belangrijke plek in. Als kleine jongen ben ik begonnen met voetbal. Waarna ik al snel ook het tennisracket heb opgepakt. In de loop van de jaren zijn hier fitness en powerliften, hardlopen en padel bij gekomen. En als ik meer tijd zou hebben, dan zijn er nog wel een aantal sporten die ik zou willen oppakken.

Als speler van het eerste elftal van WVC in Winterswijk maakte ik door een vervelende blessure noodgedwongen kennis met fitness. Al snel wist ik dat ik hier een heel mooie sport had gevonden. De combinatie van techniek, de lichamelijke – en de mentale uitdaging vond ik erg gaaf om te ontdekken. Nog steeds is trainen voor mij een dagelijkse routine.

Als trainer en coach ben ik begonnen bij FC Trias in Winterswijk. Hier heb ik de jongste jeugd tot en met het selectieteam JO-17 getraind. Sinds 2018 werk ik in de fitnessbranche. Tijdens het volgen van opleidingen tot (personal) trainer ben ik begonnen met werken in een sportschool en heb ik personal -, (small) group- en bootcamp trainingen gegeven. Dit heb ik jaren gecombineerd met een kantoorbaan. Na mijn verhuizing vanuit Arnhem naar Winterswijk heb ik in 2023 besloten om mijn kantoorbaan definitief op te geven en van mijn passie mijn werk te maken, door verder te gaan als personal en small group trainer.

Nu ben ik eigenaar van Perform and Score en ik sta klaar om jou verder te helpen in je ontwikkeling als atleet. Dit doe ik als personal trainer, maar ook als trainer voor kleine groepen (tot vier personen). Ook ben ik sinds het seizoen ‘23/’24 performance trainer voor het eerste elftal van FC Winterswijk en ben ik daar verantwoordelijk voor alles wat met fysieke training zonder de bal te maken heeft. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor hersteltrainingen voor spelers van het eerste elftal en de selectieteams in de jeugd.

Als performance trainer ben ik gespecialiseerd in voetbal, maar ook heel goed in staat jou verder te helpen voor andere sporten!

Trainen bij PAS is anders dan een abonnement bij een sportschool. Trainen bij PAS brengt jou écht verder. Hoe ik dat doe? Lees hier verder over wat performance training is en wat mijn werkwijze is. of wat performance training is.

Als performance trainer ben ik gespecialiseerd in voetbal, maar ook heel goed in staat jou verder te helpen voor andere sporten!

Trainen bij PAS is anders dan een abonnement bij een sportschool. Trainen bij PAS brengt jou écht verder. Hoe ik dat doe? Lees hier verder over wat performance training  is en wat mijn werkwijze is. of wat performance training is (link naar wat is performance training?).

Schrijf je direct in of boek je proefles !

Aanmelden